Ochrana osobných údajov

Dobrovoľne súhlasím s tým, aby spoločnosť Remesloservis, družstvo so sídlom Bratislavská 2, 949 01 Nitra, IČO: 31436510 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu OR OS Nitra, oddiel : Sro, v.č.: 51/N v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení a doplnení niektorých zákonov spracúvala moje osobné údaje (e-mail) za účelom: informovať Vás prostredníctvom e-mailu alebo telefónu o novinkách.

Súhlas so spracúvaním osobných údajov udeľujem na dobu 3 rokov. Osobné údaje nebudú sprístupnené a nebude dochádzať k cezhraničnému prenosu do tretích krajín. Osobné údaje nebudú zverejnené. Osobné údaje budú poskytnuté tretím stranám ako sú kuriérske spoločnosti na účely doručenia a tretím stranám na základe osobitných predpisov ako je napr. Slovenská obchodná inšpekcia, Daňový úrad a podobne. Ako dotknutá osoba mám právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, likvidáciu alebo blokovanie osobných údajov.

 SUBARU NITRA

Remesloservis družstvo, Bratislavská 2, 949 01 Nitra 

autorizovaný predaj a servis vozidiel značky SUBARU.

  • Facebook Subaru Nitra
af2f478ce04210b5dd5a9cc2be32b3.jpg
fe8606ac474fe58b42e62ded9b5450.jpg
Nové SUBARU XV 2018

SUBARU XV

e-BOXER

od 29 990 €

FORESTER

e-BOXER

od 32 990 €

IMPREZA

e-BOXER

od 29 500 €

SUBARU

XV

od 25 500 €

SUBARU OUTBACK

od 35 490 €

SUBARU IMPREZA

od 25 500 €

SUBARU LEVORG

od 31 940 €

2017 - 2020 by Remesloservis, družstvo.

CREATED BY  KiWWWi.sk